lördag 29 december 2012

Idag

Idag ska jag på Disney on ice. Det har jag gjort i flera år. Det är en tradition.

tisdag 25 december 2012

Julklappar



Igår var det julafton. Och nu ska jag berätta lite av det jag fick. En box med hela Star Trek: The Next Generation serien . En anna box med The Dark Knight trilogin. Spelet Super Mario Galaxy. Och Indiana Jones filmerna på blu-ray. Samt LEGO Lord of the rings spelet. Och mycket mer.










måndag 24 december 2012

Julafton!

Idag är det julafton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. God jul !!!!!!!!!!!!!.

onsdag 12 december 2012

Idag



Idag ska jag se Hobbit: En oväntad resa på premiären!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

måndag 10 december 2012

Idag

Idag fyller mamma år .Hura hura hura ! till världens bästa mamma .

fredag 7 december 2012

Mars Attacks! review

Mars Attacks! är en bra film om du glömmer vem som har regisserat den. Låt mig förklara. Det  är inte så att Tim Burton gjort ett dåligt jobb.  Det är bara det att med undantag för mars kvinnan  och den svarta humorn är det inte Tim Burtons stil. Det betyder inte att Mars Attacks!  är en dålig film. Filmen är väldigt skruvad och har samma logik som en tecknad kortfilm från Warner Bros. Marsianerna kunde var släkt med Marvin the Martian. Och karaktärerna är underhållande stereotyper som vi har set i massa andra filmer och kan skratta åt. Filmens cast inkludra sådana kända stjärnor som Jack Nicholson och Danny DeVito. båda  vilka har arbetad med Tim Burton förut  som Batman skurkar . Aliena ser kreativa ut. Som det mesta andra som burton har gjort .Bara han skulle kunna designa den där Robot alien kvinnosaken. Han är den enda som skulle kunna komma på en scen där ett huvud utan kropp talar med en hund med kvinnohuvud. Men annars är det bara en vanlig invasions film som råkar vara en komedi...betyg  6 av 10.

Slut kommentar

 En inte för dåliga action film.En dålig tim burton film (även om för mycket burton i en film inte heller är bra som du såg i min förra recension. Och en komedi som är rolig  tack var aliena.

Star Trek Into Darkness Trailer

Trailern för Star Trek Into Darkness har släppts. Och jag hoppas Khan är skurken.

onsdag 5 december 2012

Man of Steel Poster



En ny poster för Man of Steel  har släppts. Och det ser ut som Superman går med i armén.

måndag 3 december 2012

nyhet

I fredags tog jag fram julpyntet . Så nu är det jul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

torsdag 29 november 2012

Disney dvd nyhet

.
Nu finns Herkules för första gången på dvd. Åter se alla dina kära vänner på dvd. Återupplev Disneys storsta äventyr. Nu med bättre bild och ljud. Och med bonusmaterial värdigt  en gud. Så köp hem filmen som hela familjen kommer att älska .Herkules finns på dvd den nionde april 2003.




Den här reklamen är inte tagen från någon sagt. Och gjord för nöje ej för pengar. . Dvdn kan fortfarande köpas men är inte längre en nyhet.

onsdag 28 november 2012

Edward Scissorhands review

Den här filmen är väldigt överskattad. Så bra är den inte Filmen är också för deprimerad och mörk. Johnny Depp är livlös. Men vad kan man vänta sig när en av skådespelarna hetter depp i efter namn. Den här filmen är för mycket burton. Om du ska se filmen se den vid jul. Men det finns bättre julfilmer att se som Mupparnas julsaga eller The Nightmare Before Christmas.


Slut kommentar

 

Öerskattad Se Hogfather den här julen istället.

Ps. Om du vill se en bra Tim burton film med Johnny Depp se Sleepy Hollow eller Corpse bride så för du Helena Bonham Carter på köpet.

tisdag 27 november 2012

nyhet

Mcdonalds har De fem legenderna leksaker i sina Happy Meal.

onsdag 14 november 2012

Iron Man 3 Trailer

Trailerscen för Iron man 3 är här. Och den är en rip off av the dark knight riss.

tisdag 30 oktober 2012

måndag 29 oktober 2012

tisdag 2 oktober 2012

nyheter

En ny Tom och Jerry film om Robin Hood kommer ut snart.
En fjärde Asterix film kommer den 29 november kallad Asterix & Obelix och Britterna.

Specialutgåvan av Askungen släpps den 26 september.

måndag 1 oktober 2012

My DVD Collection part 2








                      


                                                       

tisdag 18 september 2012

Nyheter

Mcdonalds har svampbob leksaker  i sina happy meal för tillfället. Kampanjen vara från den 14  september till den 18 oktober .



Se leksakerna nedan





tisdag 21 augusti 2012

torsdag 16 augusti 2012

The Dark Knight review

Christopher Nolan  presenterar sin version av Batmans mest kända skurk Jokern . En galen anarkist terrorisera Gotham City . Den anarkisten är Jokern en maskera psykopat som vill bränna ner Gotham City till grunden . För att göra det skapar han en ny skurk kallad Two-Face .The Dark Knight har blivit kallad den bästa superhjältefilmen någonsin  .  Nu ska jag kolla om det stämmer .Låt oss börja med att titta på Batman själv. Christian Bale låter för mycket som  en skurk när han spelar Batman . Men å andra sidan är Batmans dräkt  fantastisk . Men jag föredrar när Batman är mystisk och i skuggorna . jag gilla  när han dyker upp från ingen stan . Och bara försvinner utan ett spår. Istället för att se vart han tar vägen och varifrån han kom . Jokern är otroligt bra spelad av den nu döda Heath Ledger . Ledger spelar Jokern som en dubbelt så vansinnig (om de är möjligt ) version av Mr Teatime från Hogfather.  Aaron Eckhart gjord ett bra jobb  .  Rachel Dawes är bara med i filmen för att göra Harvey Dent  galen så att han kan förvandlas till Two-Face . Förutom det har hon ingen anledning att vara med i filmen. På bara 1 år har Batman rensat upp Gotham City .För endast 1 år sedan skulle poliserna och advokaterna aldrig vågat  försöka  stoppa stadens kriminalitet. Men nu tack vare Batman har  största delen av Gothams brottslingar spärrats in . Men om du slår något slård det bara tillbaka hårdare .  Gothams undre värld anlitar en psykopat kallad Jokern . So gjorde Bruce Wayne  rätt som blev Batman även om han omedvetet släppte lös an mentalsjuk  dåre på Gotham. Detta är filmens ideer och frågor . Motväger det bra batman har gjort de dåliga ? . Och det är upptill titana att besvaras  dessa frågor för  sej själva . Gotham City kanske ser ut som en vanlig stad på utsidan. Men på insidan är staden en tvistad och mer brutal   version  av en vanlig stad .  Även om den inte är lika tvistad  som    Gotham City  i dom gamla filmerna . Vilket gör att detta  Gotham City inte är lika bra som dom andra . Med undantag för Batman Begins och Batman & Robin  vilka jag inte sät  . Och The Dark Knight Rises men det kommer jag prata mer om när jag väl gjör en review på den filmen. Jokern ser Harvey Dent som en utmaning . Kan han korrumpera honom kan han korrumpera vem som helst .  Batmans dräkt liksom den här filmen är fantastisk . Mitt betyg på en spel film  kan inte jämföras med mina betyg på animerade filmer..betyg  8 av 10 


Slut kommentar


The Dark Knight lyckades bli mer än bara en superhjälte film den blev ett bråts  drama . Som utforskar dom verkliga konsekvenserna om någon skuld bli en superhjälte på riktigt . Trots de är det inte min favorit Batman film. Den äran går till Batman Returns .


torsdag 9 augusti 2012

Gudomliga Happy Meal

Från 20 juni finns det 10 olika leksaker  från Disneys nya film Herkules på Mcdonalds .Varje  leksak består av 2 figurer från filmen . Herkules är son till den grekiska guden Zeus . Men gjord dödlig av Hades underjordens gud . Nu måste han bli en san hjälte för att kunna återvända till  Olympen och bli en gud igen .Herkules har premiär den 14 juni 1997 . Nu kan du ta del i Herkules stordåd med 2 figur  föreställandes filmens huvudpersoner i varje  Happy meal .

lördag 4 augusti 2012

Dreamworks Animation tillbakablick del 5

Våren år 2002 kom Vägen Till El Dorado. Filmen var en tecknad komedi om inkas. Olyckligtvis  för Dreamworks  hade Disney fått samma ide . Samma år släppte  Disney Kejsarens nya stil vilket var en tecknad komedi om inkas . Vägen Till El Dorado hade en budget95 miljoner $. Burger king hade och så några leksaker från filmen  .Men Kejsarens nya stil hade leksaker på McDonalds och en budget på 100 miljoner $. Resultatet blev 169,327,687$ för Kejsarens nya stil. Men bara 76,432,727$ för Vägen Till El Dorado. Företagets nästa film var Flykten från hönsgården Som gjordes  i samarbete med Aardman Animations . Filmens produktion började år 1996 och DreamWorks kom   ombord  1999 för att hjälpatill  med budgeten och marknadsföringen . Filmen fick en 45.000.000 $ budget. Men om filmen var värd budgeten får du veta i del 6 .

torsdag 12 juli 2012

Thor leksaks Review

Hej Idag ska jag göra en review på  en figur som  föreställer min favorit marvel skurk . Detta är Loke .Figuren är från filmen Tor och kommer med två dolkar och ett svärd . Svärdet kan plockas isär till två andra vapen .Figuren  har rörbara armar och ben . Huvudet går också att vrida. Detta är en välgjord figur av marvels bästa skurk  och jag rekommendera den varmt .

My DVD Collection