lördag 29 december 2012

Idag

Idag ska jag på Disney on ice. Det har jag gjort i flera år. Det är en tradition.

tisdag 25 december 2012

Julklappar



Igår var det julafton. Och nu ska jag berätta lite av det jag fick. En box med hela Star Trek: The Next Generation serien . En anna box med The Dark Knight trilogin. Spelet Super Mario Galaxy. Och Indiana Jones filmerna på blu-ray. Samt LEGO Lord of the rings spelet. Och mycket mer.










måndag 24 december 2012

Julafton!

Idag är det julafton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. God jul !!!!!!!!!!!!!.

onsdag 12 december 2012

Idag



Idag ska jag se Hobbit: En oväntad resa på premiären!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

måndag 10 december 2012

Idag

Idag fyller mamma år .Hura hura hura ! till världens bästa mamma .

fredag 7 december 2012

Mars Attacks! review

Mars Attacks! är en bra film om du glömmer vem som har regisserat den. Låt mig förklara. Det  är inte så att Tim Burton gjort ett dåligt jobb.  Det är bara det att med undantag för mars kvinnan  och den svarta humorn är det inte Tim Burtons stil. Det betyder inte att Mars Attacks!  är en dålig film. Filmen är väldigt skruvad och har samma logik som en tecknad kortfilm från Warner Bros. Marsianerna kunde var släkt med Marvin the Martian. Och karaktärerna är underhållande stereotyper som vi har set i massa andra filmer och kan skratta åt. Filmens cast inkludra sådana kända stjärnor som Jack Nicholson och Danny DeVito. båda  vilka har arbetad med Tim Burton förut  som Batman skurkar . Aliena ser kreativa ut. Som det mesta andra som burton har gjort .Bara han skulle kunna designa den där Robot alien kvinnosaken. Han är den enda som skulle kunna komma på en scen där ett huvud utan kropp talar med en hund med kvinnohuvud. Men annars är det bara en vanlig invasions film som råkar vara en komedi...betyg  6 av 10.

Slut kommentar

 En inte för dåliga action film.En dålig tim burton film (även om för mycket burton i en film inte heller är bra som du såg i min förra recension. Och en komedi som är rolig  tack var aliena.

Star Trek Into Darkness Trailer

Trailern för Star Trek Into Darkness har släppts. Och jag hoppas Khan är skurken.

onsdag 5 december 2012

Man of Steel Poster



En ny poster för Man of Steel  har släppts. Och det ser ut som Superman går med i armén.

måndag 3 december 2012

nyhet

I fredags tog jag fram julpyntet . Så nu är det jul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.