torsdag 18 februari 2016

Filmnyheter

Animal Logic Entertainment ska göra en film om manga karaktären Astro Boy. Astro Boy skapades av Osamu Tezuka 1952, Filmen kommer släppas av New Line Cinem och manuset kommer skrivas av Andre Fabrizio och Jeremy Passmore som skrev katastroffilmen San Andreas med The Rock som släppts sommaren 2015.


Vi har fått vår första titt på skurken i Ghostbusters rebooten. Bilden är av en action figure av skurken och kommer från leksaksmässan.


Oscarsvinnare Julianne Moore har blivit erbjuden  skurkrollen i uppföljaren till
Kingsman: The Secret Service. Filmen kommer släppas i USA den sextonde juni 2017.

Tvåfaldig oscarsvinnare Ron Howard kan vara regissören som kommer att  göra Robert Downey Jr's filmversion av  Pinocchio. filmen har gått i genom många regisör(som Tim Burton,och Ben Stiler) och manus författare  som  Jane Goldman manusförfattaren bakom Stardust , Kick-Ass och Kingsmen.  Robert Downey Jr kommer inte bara att producera med sin fru Susan Downey utan kommer och så att spela Pinocchios far Geppetto.

lördag 13 februari 2016

Dvder med svnskt tal.

Här är  en lista över filmer som jag anser borde komma på dvd med svensk tal . Jag menar först samma röster som på bio och eller vhs inte någon jädra nu dubbning ursäkta språket.
Rock A Dodle


Smurferna och den fiffige trollkarlen

Trollet i parken

Det våras för Smurfan


Brisby och NIMHs hemlighet

Nu smurfar vi igen

Änglahund

Den oändliga sagan 1 och 2

Fantastiska Wilbur

Smurfarna och den förtrollade flöjten

Musse Piggs julsaga( på en separat dvd med orginal rösterna)

Dessa  filmer skulle jag helst vilja  kom till Blu-ray och eller DVD för jag tycker verkligen att den svenska publiken har rätt att se dessa filmer och visa sina barn dom på svenska. Så jag ber Dubbningsbolag snälla kan dessa filmer inte släppas att köpa på svensk DVD/Blu-Ray på svenska snälla. Det är andra förstås som jag och så skulle vilja kom på dvd på svenska som  Pingvinen och lyckostenen och Sagan om Heid. 

Det är verkligen en skam att dessa filmer inte finns på dvd på svenska och jag hoppas verkligen att dom ommer släppas någon gång 

Jag skulle och så vilja ha dvder med svensk text av Tussen och ett äventyr och Gay pur-ee. 
  
Jag hoppas också att  Daffy Duck's Movie: Fantastic Island , Daffy på spökjakt och Snurre sprätts oscarsgala kommer på svensk dvd.

Om jag har tur kommer dessa filmer släppas på dvd i sverige. Om jag har otur kommer dom inte det, Men jag hoppas verkligen inte att alla blir omdubbad när dom gör.

Tussen och ett äventyr och Gay pur-ee. skulle jag villa ha textade. om ovan nämnda lista på svenska med samma röster som dom hade på bio och Brisby och NIMHs hemlighet på vhs efter som den inte dubbades för bio  så klarat tycker jag att engelska ska vara ett alternativ på dvden men det vore kul att höra dom på svenska så låt oss hoppas.