onsdag 28 december 2011

Djungelboken Review



Djungelboken är den klassiska sagan om Mowgli.Den här sagan börjar i Djungeln. Där pantern Bagheera har funnit en bebis. Babyn döps till Mowgli. Resten av film är Mowgli Bagheera och björnen Baloo färde tillbaka till människoson byn.  På vägen träffar dom Kung Louie och många andra djur . Animationen är bra för sin tid men inget imponerande jämfört med dom nyare  Disney filmerna som Aladdin eller Kejsarens nya stil. Handlingen  är okej men inte dålig .karaktärerna är blandade . Några  som Bagheera och Kaa är bra. Kung Louie är mycket rolig . Medan  överste Hathi och Baloo går en på nerverna .Sångerna har 2 godbitar Jag vill juva som du och Vyss på dig. Men resten av dem är inget särskilt.betyg 6 av 10 


  Slut kommentar

Bra men inte fantastisk Nästa gång dra vi till kina.


tisdag 27 december 2011

lördag 24 december 2011

torsdag 22 december 2011

Warner Bros. Animation tillbakablick del 2




Warner Bros. Animation släppt The Plucky Duck Show 19 September År 1992. bolaget jobbade också på filmen Tiny Toon Adventures: How I Spent My Vacation. Och år 1993 kom Batman möter mörkrets härskare på bio . Filmen va baserad på Batman tv serien och hade en budget på 6 miljoner $. På juldagen år 1993 hade filmen  premiär.  Filmen fick in 5,617,391$. Succen av Batman möter mörkrets härskare fik Warner Bros att göra fler långfilmer. Tummelisa och   Snurre Sprätts 1001 kaninsagor blev bolagets nästa filmer . Men Warner Bros. Animation hade inte räknat med Disneys senaste film.Lejonkungen blev en enorm Succe och fick in 945,639,465$. Alla familjer som ville sen en tecknad film gick naturligtvis på Lejonkungen.Och Tummelisa blev en  Box office bomb. De hela blev bara värre av att filmen hade en budget på 28,000,000 $.

tisdag 20 december 2011

Warner Bros. Animation tillbakablick del 1


Warner Bros Animation första långfilm Snurre Sprätt & Hjulben - Filmen  släpptes 28 September År 1979. Bolagets första tv-serie Tiny Toon Adventures Hade premiär 14 September År 1990. Snurre sprätts oscarsgala kom år 1981. Tack vare succen av dom 2 Looney Tunes filmerna återvände Snurre sprätt och hans vänner till tv i den nya serien Taz-Mania år 1991.Men dras nästa tv show hade inget med Looney Tunes att göra.  5 September år 1992 kom Batman The Animated Series. Serien blev mycket populär och gav studion mer pengar vilket gjord att dom kund gör fler filmer och tv shower.

söndag 18 december 2011

Disney tillbakablick del 19

Mästerdetektiven Basil Mus fik in 38,625,550 $ .  . 18 November två år efter  kom Oliver & gänget . Film fik in mer pengar än deras föra film . Och Disney kärnade 74,151,346$.

uppdatering

Inom kort kommer jag göra en Review på Djungelboken. Efter de kommer Reviews på Törnrosa. Kejsarens nya stil och Mulan

söndag 11 december 2011

Alice i Underlandet Review

Alice i Underlandet är sagan om Alice och hennes  äventyr i Underlandet. De är i stort sett handlingen filmen är helt enkelt Alices resa genom Underlandet. Animationen är bra inte dålig inte fantastisk. Handling är en rad av händelser som alla är intressanta och roliga. Även om dom inte hänger ihop med varandra. karaktärerna  är alla med undantag för Alice galna . Och deras galenskap  gör dom väldigt roliga.Sångerna är inget särskilt  med undantag för vi målar var ros i röt och valrossen och snickaren som är mycket  bra. betyg 8,5 av 10 




 Slut kommentar

En av Disneys bästa filmer. Näst gång dra  vi in i Djungeln.

lördag 10 december 2011

fredag 9 december 2011

Herkules Review

Ron Cclements och John Musker Nästa film efter Aladdin år 1992 va Herkules år1997. Och idag ska jag Råttornas Död göra en Review på den.Och filmen startar på ett väldigt effektfullt säte med en berättarröst som berättar sagan om Herkules. Men berättaren avbryts av muserna som startar ett underbart sång nummer. Hades hade en ond plan och de är sanningen. Hades Kidnappar Herkules och tar ifrån honom hans gudomlighet. Så Herkules måste visa att han är en sann hjälte för att kunna bli gud igen. Animationen är underbar gudarnas hem på berget Olympusb  ser fantastsikt ut. Handlingen  (som jag inte vill avslöja för att jag inte vill förstöra nöjet med filmen) är otrolig . Humorn är  hög kvalitet. Herkules är en av dom bästa huvudpersonerna jag sett i en Diseney film. Hades är den bästa skurken i Disneys historia (Och säkert den mäktigaste också eftersom han är en gud.)   Sångerna med undantag för Jag kan klara av det är  storslagna . betyg 11 av 10 

 
 Slut kommentar

Den bästa  filmen Disney har gjort. Nästa gång dra vi ner i Underlandet







tisdag 6 december 2011

Going Postal review



Moist von Lipwig är en lögnare och lurendrejare.men när han ska avrättas får han en chans att gottgöra de.Ankh-Morporks patricier lord Vetinari räddar Moist och ger honom ett val mellan ett arbete eller döden. Moist väljer arbetet  och börjar sitt nya jobb som brevbärare.  Boken är bjuder en intressant inblick i ordens natur. Och ställer frågan är verkligen nyaste alltid bäst .Boken är skriven av Terry Pratchett en mästare i litteratur.Och ingår i Skivvärlden serien som vid överstiger Harry Potter. Boken är i meller tid inte på långa vägar en av Terrys bästa på grund av den uppenbara bristen på magi.Vilk kan få den att vara långtråkig ibland och saknar också en riktigt bra skurk  och en underhållande camio från Döden.Dödens camio  va inte så rolig somden va i  Rörliga bilder eller Svartkonster(vilken jag läser för tillfället). Boken är bra men int fantastisk eller underbar som Döden ligger lågt eller Herrskap och häxor.



Carpe Jugulum art

Terry Pratchetts Carpe Jugulum 

fredag 2 december 2011

jultips

Ha en shrektigt god jul  är shreks jul special. Den här filmen är en kortfilm som släpps direkt till dvd. Filmens handling är att Shrek ska ordna julstök. Om du letar efter en film som kan underhålla dina barn  medan domväntar på jultomten rekommendera jag den här. Den här film kommer hålla deras intresse  i 27 minuter. Men förvänta dig  inget filmiskt mäster värk som dom två första Shrek filmerna var.

torsdag 1 december 2011

uppdatering

Hej jag är Råttornas Död och jag ska berätta om nåt nytt som jag ska göra kalt bio reviews. De är när jag gör en review på en film jag set på bio nyligen. Jag kommer starta med  Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten.