torsdag 25 december 2014

Jul afton

Igår var det Jul afton jag fick en MASSA saker  bland annat den begränsade utgåvan av The Simpsons säsong 15 på dvd och Jaws på blu ray. Andra saker som jag fick var en bok om Martin Scorsese och ett seriealbum med Boba Fett. Här är några bilder på saker jag fått.


Jul

God Jul allihopa!



onsdag 10 december 2014

Idag

Idag fyller den underbaraste personen som finns år. Hon är den snällaste mest godhjärtade människan som finns . Grattis mamma !. 

söndag 16 november 2014

Comic con i stockholm.

 Den andra november var jag på comic con i stockholm. Jag hade VIP biljetter så jag fick gratis lunch och en gift bag. Vi fick höra RJ Mitte (sonen från Breaking Bad) tala om showen. En japansk speldesigner berättade också om sitt spel. Jag köpte ett boxst av Matrix filmerna samt två andra saker. Det var   rolig.

söndag 2 november 2014

London

Jag var i London mellan den 26 och 29 otctober .Där var jag på Madame Tussauds serie affärerna Forbidden Planet och Gosh! samt Harrods. Jag såg också Lejonkungen musikalen. Det var trevligt. Jag handlade en del och åt på Mcdonalds.

fredag 19 september 2014

Nyhter

En film baserad på Deadpool kommer komma den  tolfte februari 2016 .  Deadpool är en legosoldat från Marvel comics serietidningar.


Test footage för Genndy Tartakovskys( Samurai Jack  och Hotell Transylvanien)har släpptes.Här är länken. https://www.youtube.com/watch?v=M1lzJuwJD9k


Popeye (Karl-Alfred) dök först upp på vita duken i tecknade kortfilmer som släppts av Paramount Pictures. 

 Marvels Doctor Strange har fått release datumet den åttonde juli 2016. Doctor Strange är en häxmästare from Marvels serietidningar som först dök upp juli 1963.

 

torsdag 28 augusti 2014

Nyheter

Andy Serkis som spelade Gollum,  i  Sagan om Ringen ska regissera en film version av Djungelboken. Titeln på filmen är Jungle Book: Origins’och den kommer ut den tjugoförsta oktober 2016. Benedict Cumberbatch (Titel karaktären på Sherlock) spelare Shere Khan , oscars vinnar och tvåfaldigt oscarsnominerade Christian Bale spelar  Bagheera och tvåfaldig oscarsvinnare och sexfaldig oscarsnominerade Cate Blanchett spelar Kaa..


Warner Bros ska göra en film baserad på Acme bolaget från Looney Tunes kortfilmerna. Ashley Miller (X-Men: First Class och Thor) och Zack Stentz (Thor och X-Men: First Class ) ska skriva manus och Steve Carell ska spela i filmen. 




Warner Bros har bokat datum för okända DC filmer listan lyder så här



Den femte Augusti 2016

Den tjugotredje juni 2017

Den sjuttonde november 2017

Den tjugotredje mars 2018

Den tjugosjunde juli 2018

Den femte april 2019

Den fjortonde juni 2019

Den tredje april 2020

Den nittonde juni 2020


söndag 24 augusti 2014

Nyheter

Warner Bros och CBS Films överväger  oscarsnominerade Matthew McConaughey för rollen av Randall Flagg i deras kommande film version av The Stand.

Sjufaldige oscarsnominerade och tvåfaldigt oscarsbelönade skådespelerska Jane Fonda och och tvåfaldigt oscarsnominerade skådespelare  Willem Dafoe (The Last Temptation of Christ och The Aviator) ska gästspela på The Simpsons ( MIn favorit tv show).

 

 Warner Bros. Animation ska göra en till tecknade Justice League film kallade  Justice League: Throne of Atlantis . Rosario Dawson ( Sin City och Quentin Tarantinos Death Proof) och Nathan Fillion( Kaptenen  från Firefly) ska spela  Wonder Woman och Green Lantern . 

Warner Bros. Animation planerar också att göra en till Tom och Jerry film (Tom and Jerry: The Lost Dragon) och en jul specijal (Tom and Jerry: Santa's Little Helpers). 

Dom ska också göra en till tecknad Batman film kallade Batman vs. Robin .Som med alla tecknade DC filmer från Superman: Doomsday är den för  tonåringar och uppåt och barn lämpas inte se dom. En till av dessa filmer( kallades under samlingsnamnet DC Universe Animated Original Movies) kommer kallade Justice League: Gods and Monsters.

söndag 17 augusti 2014

Nyhet

Simon Cowell som är kände för att vara domare i American Idol, The X Factor, och Britain's Got Talent ska gjöra en spele film av Betty Boop med studion  Animal Logic som har gjort Visuella effekter  för Den store Gatsby, 300 och Sagan om ringen: Härskarringen. och gjort den animerade filmen Lego filmen.

söndag 10 augusti 2014

Nyheter

Edgar Wright (Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. the World ) har lämnat Ant-man och har ersatts som regissör av Peyton Reed (Yes Man med Jim Carrey).


En bild av Wonder Woman från Batman vs Superman avslöjades på Comic-con. 



 Alice i Underlandet 2 får officiell titel Alice in Wonderland: Through the Looking Glass.


 Sony tänker släppa en film baserad på superskurk gruppen  Sinister Six. Den kommer komma den elfte november 2016 och Drew Goddard( World War Z,The Cabin in the Woods) regisserar och skriver manus.


Bill Murray ska spela Baloo in den nya  spelefilmes versionen av Djungelboken .Scarlett Johansson ska vara   Kaa och Christopher Walken Kung Louie . Filmen släpps den nionde oktober.


tisdag 22 juli 2014

Betty Boop film

Jag är ett stor Simpsons fan och häromdagen läste jag att regissören av avsnitt som Homer the Smithers"och The Itchy & Scratchy & Poochie Show "skulle ha gjort en Betty Boop film för MGM. Men två veckor innan rösterna  skulle ha spelats in byt MGM chef och filmen övergavs.Men en sång spelades tydligen in och jag har hittat den. Här är länken https://www.youtube.com/watch?v=OiaodCj0pak.

torsdag 3 juli 2014

Holy DVD eller Blu-ray set

I slutet på novmber 2014 kommer 60-talets  Batman tv serie på DVD  eller  Blu-ray. Serien som tillsammans med Bond och The Beatles formade en decennium finns snart att köpa hem . Med skådespelare som oscarsnominerade Burgess Meredith, latinska älskar Cesar Romero,  teater sensation Julie Newmar och skräck icon Vincent Price..

fredag 20 juni 2014

Semester i Florida

Nu är jag på semester i Flordia. Jag  är där mellan den 15 juni och 23 juni. Jag bor på ett hotell kallat worldquest. Och jag har varit på fyra parker, Disney's Hollywood Studios, Magic Kingdom, Island of Adventure, Universal Studios Florida. Den bästa attraktionen jag åkte var The Simpsons Ride. Jag köpte några souvenirer på dom två sista parkerna. Och jag har också träffat mina kusiner från Texas och varit på IMAX bio. Det är soligt och vädret är bra. I morgon åker jag till Orlando .

PS. Om du undrar vilket film jag såg så var det Edge of Tomorrow. Jag kanske recenserar den någon gång i framtiden.


lördag 31 maj 2014

Maleficent

igår såg jag Maleficent och jag tyckte det var en bra filmen jag skulle säga 7b av 10 elller 7,5 av.Min tolkning av filmen är att den är om hur historier förändras medan dom återberättas .Berättelsen som vi känner till som Törnrosa är egentligen en simplifiera version av något mer komplext.Personen som vi känner till som Den onda fen  var egentligen. missförstod och lurade av kungen . historier tenderas att förändras med åren.. Det är vad jag tog i väg från filmen. Att vad som kan ses som en väldigt simple berättelse kan i själva verket var mer komplirade. Förutom det är Angelina Jolie fantastisk. Landskaperna och varelserna ser underbara ut. Och det tre goda feerna (som för någon obegriplig anledning har andra namn än i disney filmen) var väldigt roliga. jag rekommenderar filmen och ett avskaland av lagren på en 2 dimension berättelse för att avslöja en mer 3 dimisonel sanning.

onsdag 14 maj 2014

Batman/Superman Batmobile och Batman kostym


Zack Snyder avslöjande en bild av den nya Batmobilen och Batman kostymen för Batman/Superman.

onsdag 30 april 2014

Star wars episode 7 skådespelare.

 





































 




Skådespelarna för Star wars episode 7 har avslöjats.


Här är listan.

Andy Serkis Andy Serkis
Harrison Ford Harrison Ford
Mark Hamill Mark Hamill
Carrie Fisher Carrie Fisher
Domhnall Gleeson Domhnall Gleeson
Adam Driver Adam Driver
Oscar Isaac Oscar Isaac
Max von Sydow Max von Sydow
Peter Mayhew Peter Mayhew
Anthony Daniels Anthony Daniels
Kenny Baker Kenny Baker
John Boyega John Boyega
Daisy Ridley Daisy Ridley

lördag 19 april 2014

Idag!


Idag fyller jag 17 år  !


The Amazing Spider-Man 2 review

Igår såg jag The Amazing Spider-Man 2 och även om den inte var dålig så är den inte så bra som marvel studios filmer. Standarden för superhjältefilmer har höjts. Det smartast och djupast superhjältefilmerna är Christopher Nolans Dark Knight trilogi och Zack Snyders fyra timmar långa epic Watchmen. Men alla superhjältefilmer behöver inte vara djupa. Den bästa superhjälte filmen underhållnings vis är The Avengers . Den bästa superhjälte parodin är Frank Miller's The Spirit. Och om du vill ha en superhjälte film för Grindhouse publiken är Punisher: War Zone ett bra val en löjligt våldsam film som är så over the top att den nästan blir en parodi. Men åtminstone mycket underhållande .När man tittar på alla storar superhjält filmer som X-Men: First Class, Iron Man 3,Captain America: The First Avenger, The Wolverine, Thor och Thor: The Dark World  håller inte riktigt The Amazing Spider-Man 2 upp . Det är inte för att den är dålig utan mer för att motståndarna är så bra .Låt os jämföra den till Captain America: The Winter Soldier . Den filmen hade politiskt kommenterande., den alltid underhållande Samuel L. Jackson, rafflande fight scener,Den vackra och talangfulla Scarlett Johansson, En skurk som jag kunde se var ifrån han kom. Och säkert några andra saker som jag glömde att nämna.The Amazing Spider-Man 2 hade några av årets bästa Effekter med Electro  ,Jamie Foxx var respektingivande och hotfull, Dane DeHaan var excentrisk.The standard for superhero movies has been raised.Och filmen hade  en bra cliffhanger med Oscorp . Men tonen växlade.Vissa scener var väldigt seriösa som (spoiler) Gwen's död. Medan andra som Spider man's fight med Aleksei Sytsevich var väldigt löjliga. En annan är när spider man klädde ut sej till en brandman  vilket inte passade in överhuvudtaget .. Även om det var   roligt. Välj din tone  The Dark Knight Rises eller The Green Hornet. Det betyder inte att  filmen inte kan vara rolig . Många av Marvel Studios filmer är roliga. Men det är en klinade på att vara rolig och löjlige.. Om den här filmen kommit ut 2003 skulle jag kanske tycket bättre om den. Men landskapet har förändrats. Jag skuld säga att den här filmen är lika bra som Sam Raimis fursta Spider man .Men inte lika bra som vad Marvel studios har släppt. Jag skulle get filmen 6,5 av 10. Men tack vare den ation packade tredje akten gjer jag den 7 av 10.Om du vill gå på bio och inte känner för att seom 300: Rise of an Empire eller Captain America: The Winter Soldier så är det här ett bra val .

tisdag 1 april 2014

Warner Bros announces Justice League movie and Aquaman casting revealed.

Late last night announced Warner Bros. that they would make a   Justice League movie
and that Leonardo DiCaprio would play Aquaman.  This was later confirmed by DiCaprio.
The film will be directed by Zack Snyder and will be released June 19, 2017.Warner Bros President  Kevin Tsujihara said 
  we are very excited about bringing these characters to the big screen who fans always wanted to see.
The plot reportedly cerns the evil god Darkseid coming to earth and looking for the Anti-Life Equation. To protect the earth Amanda Waller puts together a team of superheroes.The script will be written by David Hayter and Paul Dini. The heroes that have been announced on the team is Superman , Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern , Aquaman and Lobo has been announced as a side villain.The Rock is in talks to play Darkseid .and Jackie Earle Haley and Jeffrey Dean Morgan for two unknown roles  probably Green Arrow, and older Flash. Rumor has it that oscars nominated Queen Latifah and Johnny Depp could play Martian Manhunter and Amanda Waller., However, this may be just a rumor. Filming will start summer 2015.


Update. This was an April Fools joke.





torsdag 27 mars 2014

My thoughts on the new Teenage Mutant Ninja Turtles movie.

Today came first trailer for Michael Bay's Teenage Mutant Ninja Turtles and it seems like a good opportunity for me to share what I first thought when I heard that Michael Bay would make a Teenage Mutant Ninja Turtles movie . Let me first say that I am not
the largest tmnt fan. I own some of the toys and i intend to read the original black and white comics,
So you're Michael Bay, you've just made the Transformers movies  A modernization of a popular 80s property with a large fan base and many said you ruined it.
So what should you do now ?.
Another modernization of a popular 80s property with a large fan base. Do you whant  to get the same hat again. I mean when something clearly was not a success the first time.
You do the same thing again. Was not the first time enough . Do you want to  get the same backlash again. and you cast the same actress who everyone hated in transformers in a role that she does not resemble at all This is like after Batman & Robin Joel Schumacher decided to make a Superman movie with Arnold Schwarzenegger as Lex Luthor. This is an incredibly stupid career choice.
And speaking of Superman Leave the fanboy properties to people who actually care about them like
Zack Snyder , Say what you want about him as a director, but he is clearly a comic fan. And care about the source material. Go and make your loud and stupid action movies with boobs and explosions. But leave things people actually care about in peace I'm not saying that this movie will be bad the trailer looked cool. But But i think this is an extremely stupid career move from  Michael Bay.





onsdag 19 mars 2014

Lupita Nyongo's big role could be The Dark Tower

I saw a while ago the days episode of Morning Movie. Nancy Grace talked about how
Lupita Nyong'o needs a big role to solidify her as a star. So I thought she could play Susannah Dean in The Dark Tower.

There was recently talk about Breaking Bad's Aaron Paul playing Eddie Dean and Liam Neeson taking on an unknown role (My vote is on Cort). Think about it, The Dark Tower. starring two Academy Award winners (Three of Russell Crowe still is signed on) from the Academy 

Award winning director of A Beautiful Mind and Apollo 13. based on the best selling novels by acclaimed award winning author Stephen King the mind behind The Shining and The Shawshank Redemption.shouldn't that sell tickets. And viewer ratings since Ron Howard also plane to make a TV series.plus they have a Prime Time Emmy Award winning and Golden Globe nominated actor and it never hurts. So what do you think about Lupita Nyong'o as Susannah Dean and do you think that Liam Neeson should play Cort, (He played another mentor to a badass in Batman Begins).




söndag 2 februari 2014

Disney släppte i fredags sin nya film Frost baserad på Hans Christan Andersens Snödrottningen. Men det här är inte första gången som Disney försökt att göra en film av den  berättelsen. Här concept art från tidigare versioner