söndag 12 april 2015

Nyhter

Oscarsnominerade skådespelare Ian McKellen ska spela Cogsworth i den kommande spelfilms versionen av Skönheten och odjuret. Filmen är baserad på den tecknade filmen  av samma namn som i sin tur är baserad på den franska sagan av Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve.Oscarsvinnare Bill Condon ska regissera  , Dan Stevens (Matthew Crawley i Downton Abbey) ska spela odjuret , Emma Watson Belle och Luke Evans(Hobbit trilogin) Gaston. Oscarsvinnare Kevin Kline ska spela Belles far och tvåfaldig oscarsvinnare Emma Thompson ska spela Mrs. Potts. filmen kommer spläpas  den sjutonde mars 2017.


Warner Bros vill att James Wan regissör av den kritiskt hyllade skräckfilmen The Conjuring och Box office mega succen Furious 7 ska regissera deras Aquaman film. Filmen är baserad på seriefiguren av samma namn som kom år 1941.Jason Momoa(Khal Drogo från Game of Thrones ) ska spela huvudrollen och filmen kommer den tjugosjunde juli 2018.

Disney ska göra en spelfilmes version av Pinocchio

 Sony tänker göra en film och tv show baserad på Stephen KIng The Dark Tower  serie .The Dark Tower är en fantasy serie som sträcker sig över 8 böcker och en hel del prequel serietidningar..Manuset ska skrivas av oscarsvinnare Akiva Goldsman och Jeff Pinkner som  skrev flera avsnitt av Fringe.
Mitt top 4 val av regissörer och varför.

 1 Alejandro González Iñárritu han har visat att han kan hantera extremt komplext material . Hans film Babel gjordes av Media Rights Capital som är med och gör den här filmen. Och han jobbar på en western nu med DiCaprio så han har erfarenhet i genren.

 2 Sam Mendes. han har redan  en relation med Sony  och vet hur man ska hanterar action .
 Dessutom så har han jobbat med Daniel Craig vilken många vill ha i huvudrollen .

3 Frank Darabont.  han har jobbat med KIng förut och kan hantera skräck som han visade med The Walking Dead.Och eftersom han har jobbat med den serien så har han också erfarenhet med tv ,Plus han försökte köpa Dark Tower rättigheterna för några år sedan Men King tackade nej och gav dom till J J abrams istället.

4 Robert Stromberg det är det troligaste valt Han har bara gjort en film tidigare och även om den var väldigt framgångsrik penga mässigt så är troligt att Stromberg inte är så svår att få tag i eftersom Maleficent  fick rätt dåliga recensioner. Och han har inga andra filmer på horisonten. Och han har erfarenhet i att skapa exotiska värdar (han designade både Pandora i Avatar och underlandet i Tim Burtons Alice i Underlandet) och komplicerade antihjältar.
 
Men för allt i världen håll Jimmy Hayward borta från den här filmen


Jag tycker verkligen att den här filmen behöver erfaren och talangfull regissör och inte någon nybörjare som aldrig gjort e blockbuster ( för jag antar att det här kommer bill en sådan) förut. Ge inte någon nybörjare 175 miljoner(för det är så mycket blockbuters  kostar nuförtiden) ,en kritiskt hyllade bok serie och nyckeln till ett franchise. Låt det inte gå som med Mark Webb när det hela faller ihop efter 2 filmer på ämnet  om Spider Man Sam Raimi är ett annat bra val och han har blivit hyllad av  författaren( Stephen King) själv och jag tror att han inte har något på gång. Han regisserade Sonys tre mest framgångsrika filmer någonsin..Ge den till någon med en artistisk vision Dom behöver någon som kan gör det här till något speciellt något extraordinärt .

 Ryan Gosling är i diskussioner med Disney att var med i Guillermo del Toro filmen baserad på Disney park attraktionen The Haunted Mansion.

Phil Lord and Chris Miller teamet bakom lego filmen ska skriva och möligen regissera en film baserad på DC comics hjälten The Flash som först dök upp 1940. Det är troligt att dom kommer använda Wally West versionen av Flash.  Wally West debuterade som Flash år 1987.  .Förutom LEGO filmen har Lord och Miller också gjort 21 och 22 Jump street filmrna med Channing Tatum och Jonah Hill. Filmen kommer den tjugotredje mars 2018. Ezra Miller(inget du hört om) kommer spela huvedrollen.

Eddie Redmayne är Frontrunner för huvedrollen i Fantastic Beasts and Where to Find Them baserad på den fiktiva läroboken av kända fantasyförfattare J K Rowling,