torsdag 14 april 2016

Film nyheter


Disney ska göra en spel film av Peteer Pan den kommer att regisseras av David Lowery som och så regissera den kommande ny inspelningen av Peter och draken Elliott. Den nya Peter och draken Elliott kommer komma på svensk bio den fjortonde oktober 2016.


Oscarsnominerade skådespelare Michael Keaton kommer kanske spela skurken i den nya spindel -mannen film  Spider-Man: Homecoming.  Spider-Man: Homecoming kommer släpas på bio den sjunde juli 2017.


Vi har  mer information om Dumma mej 3. Filmen kommer att handla om Grus länge förlorade bror som är identisk  till honom förutom att han har hår.  Grus bror Dru(Som kommer spelas av samma skådespelar som spelar Gru) är hans  motsats kramig och varm en person som alla älskar dräkt. Skurken  kommer vara Balthazar Bratt han är en före barn stjärna som kommer spelas  av kända komiker Trey Parker(South park). Den här information kommer från Cinmacon. Det ätt ett arrangemang där studios  ebrättar för bio ägare om deras kommande filmer. Dumma mej 3 kommer släppas den trettionde juni 2017.



Mer nyheter från Cinmacon Oscars-nominerade skådespelare av stjärna av tv serien Sherlock, Benedict Cumberbatch  kommer göra rösten till Grinchen i den nya animerade adaptionen av barn boken   How the Grinch Stole Christmas. Filmen kommer göras av Illumination Entertainment animations studion  spin offen Minioner och the Lorax(baserat på en barn bok av samma författare som skrev How the Grinch Stole Christmas).  Filmen kommer släppas den sjuttonde novmber 2017



Channing Tatum(Jump Street filmerna) kommer att vara med i uppföljaren till Kingsman: The Secret Service , Kingsman: The Golden Circle. Filmen är precis som föregångaren regisserade av Matthew Vaughn(Kick-Ass och X-Men: First Class) och den har premiär den sextonde juli 2017 Oscar vinnarna Julianne Moore och  Halle Berry är och så med i filmen och  Taron Egerton(Eggsy) och Mark Strong(Tinker Tailor Soldier Spy ) återvänder från den första filmen.