söndag 15 september 2019

Film Nyheter den femtonde September 2019

Den berömda stjärnan Margot Robbie jobbar tillsammans med filmbolaget MGM på att gör en ny filmversion den australienska serietidningen Tank Girl.

Film kommer delvis göras Robbies egna filmbolag LuckyChap Entertainment.

Miles Joris-Peyrafitte kommer troligen regissera. Han tidagre gjort ,ydtere dramat
As You Are från 2017 och hans nya film drama thrillern  Dreamland kommer ut senare i år eller tidigt nästa år,


Ett rykte säger att muslimska Oscarsvinnande  skådespelare Mahershala Ali var Matt Reeves första val att spela  Kommissarie Gordon i hans ny Batman film. Men efter att Ali fick huvudrollen  Marvels nya Blade film så är han inte längre tillgänglig för rollen i 2021 film The Batman.


 
Enligt ett rykte från Varity kommer Oscarsnominerad skådespelerska Hailee Steinfeld kanske få en roll Hawkeye serien som Marvel kommer göra för Disney kommande streaming service en av ett ganska  stort antal Marvel serie som ska göras för den tjänst många som kommer att fokusera på karaktärer som endast hade biroller i filmerna som Vision och Faclon.




En mini serier av Stephen Kings prisade mästerverk Pestens Tid kommer att göras. Josh Bonch som gjord Förr eller senare exploderar jag från 2014  är skaparen av serien och James Marsden från X-Men filmerna och Amber Heard från filmer som den Oscar vinnande The Danish Girl och Hit action fantasy filmen Aquaman från förra året samt exfru till den världsberömda Johnny Depp kommer spela huvudrollerna 


Oscarsvinnare Whoopi Goldberg och den oscar nominerad Greg Kinnear har också viktiga roller.

Och i onsdags  avslöjades det att roll som boken ikoniska skurk Randall Flagg kommer spelas av Sveriges egen Alexander Skarsgård sån av Stellan Skarsgård och stjärna av serien True Blood och med roller  i filmer som The Giver, Battleship, Kill Your darlings ,Vingar av glas och Järngänget 


 Richard Dormer  från Game of thrones.Jo Eaton-Kent ,Marama Corlette ,Lara Rossi and Sam Adewunmi kommer all ha huvudrollerna i en ny fantasy polisserie från BBC  america baserad på sats vakts karaktärerna från Terry Pratchett's brittiska komedi fantasy bokserie Skivvärlden. Serien kommer börja filmas i Sydafrika den tjugonionde september i år.


Huvudperson kommer var vakt kapten Sam Vimes och andra huvud inkludera en icke-binär dvärg,d Carcer Dun, en galan man som är ut på ett uppdrag att förstöra ödet själv och e Lady Sybil Ramkin, en del av staden Ankh-Morporks sista kvarvarande andel som försöker fixa många av stans fel. 


James regissören för Guardians of The Galaxy filmerna har nu avslöjat hela rollista för sin kommande film version DC serietidningen Suicide Squad,

Denna filmer kommer snart börjar filmas troligen nu när all rollbesättning är klar. Gunn läpp en bild med namn på alla skådespelare som har viktiga roller i filmen. All som troligen har nog effect på handlingen eller har ett namn i filmen  står troligen på den här listan. Dom namn som inte är med är nog mest sottiser och väldigt små biroller och antagligen inte spelade någon person som är väl känd. Här är bilden med alla skådespelarnas namn.