söndag 1 september 2019

Film Nyhter den första Steptember








Nathan Fillion känd för att ha spelat huvudrollerna i Sci Fi Serien Firefly och och Drama Komedi criminal serien Castle har fått en okänd roll i den nya Suicide Squad filmen.


Filmen kommer regiseras av James Gunn som gjorde Guardians of The Galaxy filmerna



Gunn har jobbat med Fillion tidigare i filmerna Silther och Super.

Fillion är också känd för att haft en huvudroll i web filmen Dr. Horrible's Sing-Along Blog.

Marvel kommer att sina första öppna homosexuella karaktärer i en av sina film


I den kommende rymd actionfilmen Eternals kommer det var ett gaypar bland huvudrollerna men vilka det är har inte avslöjat inte,


Nya zeeländska regissören,manusförfattaren och skådespelaren Taika Waititi kommer kanske få en okänd roll i James Gunns The Suicide Squad


Wattiti är känd för filmer som What we do in the shadows och Thor: Ragnarok



Den tionde Januari släpps hans nya film JoJo Rabbit på bio i Sverige. Vilken är en satir på fascism.







En ny trailer för kriminaldramat Joker har släppts. Det ser ut a kunna bli en av årets bästa filmer !














Några fler kända skådespelare har avslöjats att göra röster i den nya animerade Familjen Addams filmen


Martin Short känd Komikern kommer från Saturday Night Live.


Short har också varit med i filmer som


Mars Attacks , Nu är de Julen igen 3 med Tim Allan och 24-timmarsjakten.




Catherine O'Hara en av stjärnorna av Tim Burton klassikern Beetlejuice kommer också göra en röst.


Hon har också haft roller i filmer som Ensam Hemma , Warren Beattys Dick Tracy och hon hade en stor roll i två avsnitt av Netflix serien Syskonen Baudelaires olycksaliga liv.




Tituss Burgess väl känd från Netflix

Serien Unbreakable Kimmy Schmidt kommer att göra en röst

Det har också sagts att Jennifer Lewis från filmerna Preacher's Wife med Denzel Washington och Komedin Mystery Men från 1999 också hon kommer göra en röst.

Lewis har också haft roller i serier som Strong Medicine som gick på Tv 2002 och i två avsnitt av För kärleks skull. Ett av avsnitten från 1999 och ett annat från år 2000





Även Marvel filmstjärnan Pom Klementieff och Maggie Wheele från den populär tv serien CSI: Crime Scene Investigation kommer göra röster i filmen


Den nya animerade Familjen Addams filmen har svensk biopremiär den tjugofemte October


Två nya namn lass till till den redan stjärnspäckade rollistan för Disney kommande spelfilm version av Lady och Lufsen !


Oscar vinnare F. Murray Abraham och Ken Jeong, en av stjärnorna av Baksmällan filmerna och tv serien Community kommer också att var med i filmen.










Bland dom skådespelare vi redan visst finns Sam Elliott från hit filmer som förra årets A Star is born och The Big Lebowski, Justin Theroux från filmen American Psycho och Marvel stjärna Tessa Thompson i röstroller med Thompson som röst till själva Lady och Kiersey Clemons från indie filmen Dope och Yvette Nicole Brown en annan av stjärnorna från närmade serien Community i live action roller.

Den nya Lady och Lufsen kommer inte gå på bio utan BARA gå att streama. Den kommer troligen vill tillgänlig i sverige att streama någon gång i vår.



kommer troligen vill tillgänlig i sverige att streama någon gång i vår.

En av Sveriges mest kända komiker Robert Gustafson kommer gör rösten den levande gaffeln Gaffe i Toy Story 4 på Svenska




Andra svenska röster är Anna Björk som har varit med i serier som Jakten på en mördare på SVT2 och Lovisa och Carl Michael som gick på SVT år 2005. Björk kommer göra rösten till filmens skurk Gabby Gabby


Fredrik Hiller är svensk röst till Duke Kaboom en leksaks stuntman. Hiller har varit med i SVT serien Mäklarna från 2006 och filmer som Kärlek 3000 och Kjell Gredde’s film Kommer du med mig då från 2003



Fåraherden Bo Peep’s röst görs av Anette Belander som har varit med i musikaler såsom Miss Saigon på Malmö Opera,Jesus Christ Superstar och Singin’ in the rain på både Malmö Opera och Oscarsteatern och My Fair Lady på Oscarsteatern.




Änglagårds skådespelaren Jan Mybrand återvände också som röst till Woody och Fredrik Dolk en skådespelare känd för bland annat filmen Bäddat för sex från 1999 kommer som alltid göra röst till Buzz Lightyear och sångerskan Anna Book är återigen röst till Cowboy dockan Jessie.












Det var veckans film nyheter !