onsdag 28 december 2011

Djungelboken Review



Djungelboken är den klassiska sagan om Mowgli.Den här sagan börjar i Djungeln. Där pantern Bagheera har funnit en bebis. Babyn döps till Mowgli. Resten av film är Mowgli Bagheera och björnen Baloo färde tillbaka till människoson byn.  På vägen träffar dom Kung Louie och många andra djur . Animationen är bra för sin tid men inget imponerande jämfört med dom nyare  Disney filmerna som Aladdin eller Kejsarens nya stil. Handlingen  är okej men inte dålig .karaktärerna är blandade . Några  som Bagheera och Kaa är bra. Kung Louie är mycket rolig . Medan  överste Hathi och Baloo går en på nerverna .Sångerna har 2 godbitar Jag vill juva som du och Vyss på dig. Men resten av dem är inget särskilt.betyg 6 av 10 


  Slut kommentar

Bra men inte fantastisk Nästa gång dra vi till kina.


tisdag 27 december 2011

lördag 24 december 2011

torsdag 22 december 2011

Warner Bros. Animation tillbakablick del 2




Warner Bros. Animation släppt The Plucky Duck Show 19 September År 1992. bolaget jobbade också på filmen Tiny Toon Adventures: How I Spent My Vacation. Och år 1993 kom Batman möter mörkrets härskare på bio . Filmen va baserad på Batman tv serien och hade en budget på 6 miljoner $. På juldagen år 1993 hade filmen  premiär.  Filmen fick in 5,617,391$. Succen av Batman möter mörkrets härskare fik Warner Bros att göra fler långfilmer. Tummelisa och   Snurre Sprätts 1001 kaninsagor blev bolagets nästa filmer . Men Warner Bros. Animation hade inte räknat med Disneys senaste film.Lejonkungen blev en enorm Succe och fick in 945,639,465$. Alla familjer som ville sen en tecknad film gick naturligtvis på Lejonkungen.Och Tummelisa blev en  Box office bomb. De hela blev bara värre av att filmen hade en budget på 28,000,000 $.

tisdag 20 december 2011

Warner Bros. Animation tillbakablick del 1


Warner Bros Animation första långfilm Snurre Sprätt & Hjulben - Filmen  släpptes 28 September År 1979. Bolagets första tv-serie Tiny Toon Adventures Hade premiär 14 September År 1990. Snurre sprätts oscarsgala kom år 1981. Tack vare succen av dom 2 Looney Tunes filmerna återvände Snurre sprätt och hans vänner till tv i den nya serien Taz-Mania år 1991.Men dras nästa tv show hade inget med Looney Tunes att göra.  5 September år 1992 kom Batman The Animated Series. Serien blev mycket populär och gav studion mer pengar vilket gjord att dom kund gör fler filmer och tv shower.

söndag 18 december 2011

Disney tillbakablick del 19

Mästerdetektiven Basil Mus fik in 38,625,550 $ .  . 18 November två år efter  kom Oliver & gänget . Film fik in mer pengar än deras föra film . Och Disney kärnade 74,151,346$.

uppdatering

Inom kort kommer jag göra en Review på Djungelboken. Efter de kommer Reviews på Törnrosa. Kejsarens nya stil och Mulan

söndag 11 december 2011

Alice i Underlandet Review

Alice i Underlandet är sagan om Alice och hennes  äventyr i Underlandet. De är i stort sett handlingen filmen är helt enkelt Alices resa genom Underlandet. Animationen är bra inte dålig inte fantastisk. Handling är en rad av händelser som alla är intressanta och roliga. Även om dom inte hänger ihop med varandra. karaktärerna  är alla med undantag för Alice galna . Och deras galenskap  gör dom väldigt roliga.Sångerna är inget särskilt  med undantag för vi målar var ros i röt och valrossen och snickaren som är mycket  bra. betyg 8,5 av 10 




 Slut kommentar

En av Disneys bästa filmer. Näst gång dra  vi in i Djungeln.

lördag 10 december 2011

fredag 9 december 2011

Herkules Review

Ron Cclements och John Musker Nästa film efter Aladdin år 1992 va Herkules år1997. Och idag ska jag Råttornas Död göra en Review på den.Och filmen startar på ett väldigt effektfullt säte med en berättarröst som berättar sagan om Herkules. Men berättaren avbryts av muserna som startar ett underbart sång nummer. Hades hade en ond plan och de är sanningen. Hades Kidnappar Herkules och tar ifrån honom hans gudomlighet. Så Herkules måste visa att han är en sann hjälte för att kunna bli gud igen. Animationen är underbar gudarnas hem på berget Olympusb  ser fantastsikt ut. Handlingen  (som jag inte vill avslöja för att jag inte vill förstöra nöjet med filmen) är otrolig . Humorn är  hög kvalitet. Herkules är en av dom bästa huvudpersonerna jag sett i en Diseney film. Hades är den bästa skurken i Disneys historia (Och säkert den mäktigaste också eftersom han är en gud.)   Sångerna med undantag för Jag kan klara av det är  storslagna . betyg 11 av 10 

 
 Slut kommentar

Den bästa  filmen Disney har gjort. Nästa gång dra vi ner i Underlandet







tisdag 6 december 2011

Going Postal review



Moist von Lipwig är en lögnare och lurendrejare.men när han ska avrättas får han en chans att gottgöra de.Ankh-Morporks patricier lord Vetinari räddar Moist och ger honom ett val mellan ett arbete eller döden. Moist väljer arbetet  och börjar sitt nya jobb som brevbärare.  Boken är bjuder en intressant inblick i ordens natur. Och ställer frågan är verkligen nyaste alltid bäst .Boken är skriven av Terry Pratchett en mästare i litteratur.Och ingår i Skivvärlden serien som vid överstiger Harry Potter. Boken är i meller tid inte på långa vägar en av Terrys bästa på grund av den uppenbara bristen på magi.Vilk kan få den att vara långtråkig ibland och saknar också en riktigt bra skurk  och en underhållande camio från Döden.Dödens camio  va inte så rolig somden va i  Rörliga bilder eller Svartkonster(vilken jag läser för tillfället). Boken är bra men int fantastisk eller underbar som Döden ligger lågt eller Herrskap och häxor.



Carpe Jugulum art

Terry Pratchetts Carpe Jugulum 

fredag 2 december 2011

jultips

Ha en shrektigt god jul  är shreks jul special. Den här filmen är en kortfilm som släpps direkt till dvd. Filmens handling är att Shrek ska ordna julstök. Om du letar efter en film som kan underhålla dina barn  medan domväntar på jultomten rekommendera jag den här. Den här film kommer hålla deras intresse  i 27 minuter. Men förvänta dig  inget filmiskt mäster värk som dom två första Shrek filmerna var.

torsdag 1 december 2011

uppdatering

Hej jag är Råttornas Död och jag ska berätta om nåt nytt som jag ska göra kalt bio reviews. De är när jag gör en review på en film jag set på bio nyligen. Jag kommer starta med  Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten.

måndag 28 november 2011

jultips

 Av alla julfilmer är den här den bästa .(Och den tredje bästa film jag sett i mitt liv.) Filmen är baserad på  en fantasy bok av Terry Pratchett. Hogfather utspelar sej i Skivvärlden . En värld som bärs på ryggen av 4 elefanter som stor på jättes sköldpaddan  Store A´Tuin. En natt lejer någon en lönnmördare för att döda Hogfather Skivvärldens motsvarighet  av jultomten. Susan försöker att rädda Hogfather från en sinnessjuk  lönnmördare som planerar att döda honom. Medan Susans morfar Döden alias lie mannen tar över rollen att dela ut paket och säga  ho-ho-ho. Den här filmen är bättre en alla Harry potter filmer och är ett filmiskt mäster värk. Hogfather fångar julens atmosfär och tar med   tittaren till  en värd mer fantastisk en Midgård.  Terry Pratchetts böcker är litterära mästerverk med ett unikt  sätt att skriva som överglänser David Eddings  J.R.R. Tolkien  J.K. Rowling C.S. Lewis och Philip Pullman. Och filmen fångar Pratchetts unika sinne för humor. Hogfather är en film för hela familjen att se under jul helgen. 

jultips

jag tänkte bara je en varning att inga av filmerna på den här dvden har nåt med julen att göra. Den här dvden  innehåller en samling av 7 kortfilmer med Musse Pigg och hans vänner. Så om du vill ha några Disney kortfilmer ska du köpa den här.  Men om du vill ha en film med jul underhållning från Disney bord du satsa på Äntligen Jullov

söndag 27 november 2011

jultips

Den här filmen är full av härliga jul klassiker. Musse Pigg och hans vänner fira jul i 3 kortfilmer från Disney. Och hela spektaklet avslutas med ett vackert sång nummer. Om du letar efter en bra tecknad film att se under jul högtiden så bord du  köpa den här.

lördag 26 november 2011

jultips


Nu är de jul och en de härliga sakerna med julen är alla jul filmer. Och jag älskar julen. Så jag kommer att under hela december att ge tips på jul filmer .


 Nalle Puh - Jullovet är en film från 2002 om  Nalle Puh och hans vänner. Filmen inkludera också en exklusiv förhandstitt på Nasses stora film.  Om du har små barn kommer då  att älska den här. Och om du som jag bara älskar julen kommer du att tycka om den här. Men om du har barn över 5 och bara gillar men inte älskar julen borde  du inte köpa den här dvden.

torsdag 24 november 2011

Lejonkungen Review

Hej jag ska nu göra en Review på Lejonkungen,Filmen  startar med en underbar sång som är en av Disneys bästa sånger. Vi blir   sedan introducerad till Scar  som är filmens skurk han är  bättre en Rourke men inte så bra som  Frollo. .Scars motiv är att bli kung  och han gör allt  för att bli de. Sedan berättar Simbas far om den mörka delen av riket .Och efter att ha utfört  ett av de bästa sång numren  i Disneys historia så  går Simba till den mörka delen av riket. Men Simba anfalls   av hyenorna  och hans far räddar honom. Simbas  far Mufasa dödas sen av några gnuer. De är där Timon och Pumbaa  kommer in i bilden. Ni kan säkert resten själva.  Furst kommer jag prata om animationen.  Den är ganska bra som man kan väntas sej från en Disney film  Handlingen är inget speciellt är mest en massa djur som springer runt och avsätter varandra. Den är inte dålig bara  inget särskilt. Men en sak som den här film gör bra är karaktärerna. Simba är en bra huvudperson. Timon och Pumbaa  är två av dom roligaste karaktärerna i Disneys historia. Även Zazu som inte är med så mycket i filmen är en minäs  värd karaktär.Till och med apan Rafiki är oförglömlig. Och sångerna är alla underbara. betyg 7av 10



 Slut kommentar

Filmen är bra men inte den bästa film som Disney  gjort som alla värkar tycka tycka. Den bästa filmen som Disney gjort är Herkules.Och  den kommer jag göra en  Review på nästa gång.

tisdag 15 november 2011

top 10 Villains songs

 1 hellfire (The hunchback of notre dame )

2 Mother Knows Best ( Tangled )

fairy Godmother Song ( Shrek 2 ) 

4 Final Showdown  ( Shrek the Third )

5 Snuff out the light ( The Emperor's new Groove ) (deleted )

6 Playing With The Big Boys (The Prince of Egypt)

 7 Are You In or Out (Aladdin and the King of Thieves)

 8  You're Only Second Rate ( The Return of Jafar )

 9  Friends on the Other Side ( The Princes and the Frog )

 10  In the dark of the night  ( Anastasia )

     

söndag 13 november 2011

Review nyheter

Hej jag har lite  nyheter om kommande Reviews .  Ni kan vänta er en Lejonkungen Review inom kort En Herkules Review  är på och så på väg . Och en Review på  Alice i Underlandet  kommer snart.

lördag 12 november 2011

Ringaren i Notre Dame Review

De här musikaliska dramat från skaparna av Skönheten och odjuret startar med att Clopin sjunger den vackra och dramatiska En sång från Notre Dame. Samtidig som n rolig docka kommenterar allt han sjunger . Sen introduceras den mest kall hjärtade skurken någonsin i en Disney film.Frollo!. Den här ondsinta domaren vill utplåna alla zigenare i hela paris.Men inte bra Frollo  är en stark karaktär vi har och så Esmeralda. Hon är inte bara vacker utan och så modig och god . Till sist har vi också Phoebus som är både nobel och stark .  Med undantag för Clopin är resten av karaktärerna inget särskilt.En av filmens kronjuveler är sången Esmeraldas Bön som kommer ge dj tårar  i ögonen . Men den praktfullast av alla kronjuvelerna är sången Som eldar. De är helt enkelt den bästa skurk sången  jag hört i mitt live. Och senen  när Frollo ska bränna ner ett hus visar både hur grym  Frollo är och nobel och modig Phoebus är. Och filmens slut är extra dramatiskt när Frollo ska elda upp  Esmeralda för att hon inte vill ha sex med honom. Men då sliter Quasimodo sej lås  från sina bojor  och räddar Esmeralda från bålet. Men Frollo blir rasande och varken präst eller dörrar kan hindra honom när han släpper alla hämningar  och struntar i religion och rättvisa. Frollo dödar allt och alla som står i hans väg då.Till slut störtar  Frollo ner i lavan och förintas. I vanliga  fall skuld jag sagt att den här filmen saknar magi som jag klagade på hos  Pocahontas. Men till skillnad från Pocahontas är den här filmen så dramatisk att den inte behöver  någon  magi.  betyg 9 av 10 

Slut kommentar

En underbar film från Kirk Wise och Gary Trousdale. Men deras nästa film va verkligen inte så bra.Och den ska jag göra en review på nästa gång.

mcdonalds leksaker Review

Hej jag är Råttornas Död och välkomna till min nya  mcdonalds toys Reviews . De är här jag kommer göra Reviews   på Mcdonalds  leksaker. Idag har jag Yodas lasersvärd. Trycker du på de så låter den . Den är grön .Och den  går att ha som nyckelring. I tv-serien har Yoda laser svärdet som vapen.

onsdag 9 november 2011

Aladdin Review

 Efter ha gjort den enormt succefulla filmen Den lilla sjöjungfrun så började Ron Cclements och John Musker jobba på en ny film baser på en av berättelserna i 1000 och en natt . Den filmen va Aladdin  . Filmen  startar med sången arabiska natt. Sången är mycket vacker . Sedan börjar en handelsman att bräda sagan om Aladdin.  Efter att en tjuv blivit uppäten av ett tigerhuvud gjort  av sand.  så introduceras vi till en av den här filmens 3 djur assistenter papegojan Jago . Inte bara är papegojor mitt favorit djur Jago  är och så mycket rolig. Jafar får veta att bara en oslipad diamant kan kliva in i grottan där den magiska lampan är. Den oslipade diamanten  är Aladdin som är en tjuv.  Han sjunger en dålig sång medan han flyr från vakterna . Och vi ser filmens andra  djur assistent. Abu en apa som inte  så rolig som Jago mest för att han inte kan tala. Vi får sen veta att sultanens dotter  Jasmin vägra att gifta sej .   Och vi ser vår tredje  djur assistent tigern Raja.  Jasmins motsvarighet till  en katt .   Medan  sultanen  tvångs matar Jago med käx hypnotiserar Jafar sultanen att  ge sin diamant ring  till honom. .Under tiden har Aladdin slutad med sitt tondöva sjungande och börjat stjäla saker igen . Jag tror  att karriären som sångare  inte var något  för honom.I samma stund som Aladdin blivit kär i Jasmine efter att ha tittat på henne i en minut så utför Jafar ett  experiment med   sultanens diamant ring för att se vem den   oslipade diamant är.    Jag som trodde att   skulle kasta den i en vulkan .  Filmen är färgglad och spännande . Sångerna är några av Disneys bästa bortset  från den som Aladdin  sjunger när han flyr från vakterna . Anden är en av dom roligaste Disney karaktärerna någonsin. Och i biograferna  fik Aladdin  in hela 504,050,219  $ .    betyg 8 av 10



Slut kommentar

En bra   fortsättning på guldåldern som Skönheten och odjuret startade

måndag 7 november 2011

Review nyheter

Hej jag är Råttornas Död och jag har några nyheter om mina  kommande  Reviews . Furst vill jag säga att min Tom och Jerry  och trollkarlen  från oz Review  inte kommer i den närmaste framtiden . Och sen vill jag säga att jag istället kommer att göra en Review på Aladdin . Jag kommer och så att göra en atlantis och en ringaren i  Notre Dame Review inom kort . Slut
  

söndag 6 november 2011

Svärdet i stenen Review

Hej jag är tillbaka från London och jag ska göra en review på Svärdet i stenen .Filmen startar med ett underbart sång nummer som berättar hur och varför Svärdet hamnade i stenen . Denna sång Sätter upp va som skulle kunna bli en fantastisk saga .Sen se vi Merlin klaga över att de inte finns någon elektricitet. De här är Medeltiden hur kan Merlin veta  vad elektricitet är . Ni på Disney  elektriciteten va inte upptäckt på  Medeltiden !!! . Efter de ser vi den här filmens djur assistent  Archimedes en uggla som faktiskt är rolig . Merlin förutspår att en pojke på 12  år ska komma . Men pojke ser ut som  hökst 10 år . Vi lär snart att Merlin är en mycket mer intressant karaktär en Artur själv .Och den följande sången visar att filmen skulle ha handlat om Merlin istället  .Merlin och Artur kommer till borgen där Artur bor . Merlin får de att snöa inomhus  och bevisar att han är värdens mäktigaste trollkarl efter som tydligen inga andra trollkarlar kan skapa snö  . Strax efter att Merlin flyttat in i borgen kommer viktiga nyheter från London äntligen börjar de hända saker .  Merlin hotar Archimedes med att förvandla honom till   en människa och av någon outgrundlig anledning blir ugglan räd och göre som Merlin säger . De visas att de ska hålla en tornering i London och vinnaren ska bil kung . Så Kaj börjar träna för turneringen och när börjar  filmen om Svärdet i stenen  och kung Artur ?.   Artur  berättar för Merlin om hur han vill slåss mot drakar och döda jättar . De låter som en bra film kunde inte Disney gjort den istället.  Merlin har glöm fisk förtrollningen så han frågar Archimedes som svarar  . Så tydligen  kan ugglor latin nu ? . Sedan förvandlas  Merlin och Artur  till fiskar och simmar runt lite. Vad har de med Svärdet i stenen att göra !!.    När dom kommer upp ur vattnet  hjälper Merlin  Artur att diska . Artur invänder att de är hans jobb . Tips klaga inte när någon  diskar åt dig   pojke . Så utan att se hur är  Merlin och Artur plötsligt ekorrar hur gick de till ?. Dom hopar  runt på grenarna för att göra nåt med 2 scener av filmen .  De går sedan nå halvtimme sen äntligen dra Artur ut Svärdet ur stenen han blir kung slut.     betyg 6,5av 10 







Slut kommentar

Den här filmen hade  potential att bli en episk och storslagen saga . Disney hade  hella kung Arthur legenden  att jobba med .Dom kunde gjort en fantastisk film om sökandet  på den heliga gralen  .  Och Madame Mim kunde blivit en av Disneys största skurkar  . Men istället gjorde dom på Disney en film som saknar  handling  .

måndag 31 oktober 2011

nyheter

Imorgon åker  jag till London 

Snövit och de sju dvärgarna review

Hej jag Råttornas Död är tillbaka och idag ska jag göra en  review på Snövit och de sju dvärgarna . Filmen startar med att en vacker sagobok öppnas   och en väldig begåvad  berättare  börjar berätta sagan om Snövit .Vi blir sedan introducerade till vår skurk och vilken skurk.  Jag har inte  sett en så här bra film skurk sedan Eris. Efter de kommer en underbar sång från filmens huvudperson snövit . Sedan kommer prinsen och sången blir ännu bättre när han bstemer in . Sen se  vi igen vilken hemsk och bra film skurk den onda drottningen är  . Efter de hör vi mer underbar sång från snövit när hon plåkare blomår . Efter att ha fytt in i skogen vaknar snövit i en glenta  .Och vi får mer underbar sång .Sedan kommer vi till dåm sju dvärgarnas hus.Och efter mer sång och lite städande introduceras dom sju dvärgarna och vi får en av världens bästa film sånger hej-hå-hej-hå.  sedan kommer dvärgarna hem och tar ett bad och sjunger  filmens enda dåliga sång .Efter maten börjar dvärgarna och snövit dansa och sjunga en rolig sång .Sen ser vi att den onda drottningen upptäckt att snövit är vid live med de tenker hon ändra på .Ni vet nog alla hur den slutar så vi hoppar dräkte  till betygen . betyg 10 av 10 


Slut kommentar

så här ska en film gjöras .

torsdag 27 oktober 2011

tecknad tillbakablick del 2

År  2001 kom yu-gi-oh september de året kom mangan som inspirera  pokemon och bakugan. 
Och yu-gi-oh fik in flera miljoner på att säja spel kort  .  2006 slutade yu-gi-oh med totalt 224 avsnitt . 
2004 kom en lång film på bio som fick in  29,170,410 $.

onsdag 26 oktober 2011

tecknad tillbakablick del 1

Hej jag är Råttornas Död och jag ska göra en tillbakablick    på tecknade serier som har gått på tv förut .I del 1 ska jag prata om Kejsarens nya skola . Den 27 januari år 2006 kom en tv serie baserad på filmen Kejsarens nya stil . Kejsarens nya skola va som filmen en komedi . Serien hade 52 avsnitt och de sista avsnittet kom den 20 November år 2008 .Kejsarens nya skola va rolig även om vi aldrig fick veta varför Kuzco måste gå klar skolan för att Bli kejsare. Och jag undra hur i Zäves name kan  kuzco som är en vuxnen man va kär i Mlina som är en tonåring .Men de var ändå en rolig serie  . Plus att jag fick se en av mina favorit Disney skurkar  Yzma igen .

tisdag 25 oktober 2011

cartoon network rant del 2

 hej Råttornas Död är tillbaka med del 2 på min cartoon network rant  .  Så när Våran Scooby-Doo va slut kom Action serien ben 10 . Vilkens leksaker har gjort serien mega populär bland pojkar i 5-10 års  åldern .Även om serien kan var rolig ibland så är den mest till för att sälja ben 10 saker . Men serien blev faktiskt så populär att dom gjorde en spin-off som kom 18 April år 2008  kallad ben 10 alien force . Ben 10 alien force är faktiskt bättre en ben 10 . Ben 10 alien force blev en sådan  succe att en spin-off till kalad Ben 10: Ultimate Alien kom . Va med mej i del 3 .

söndag 23 oktober 2011

Fantasia 2000 review

Hej jag är Råttornas Död och idag ska jag göra en review på Fantasia 2000 .När filmen startar ser vi en stjärnbeströdd himmel .Himlen i sej själv ser fantastisk ut . Sedan ser vi några  fjärilar som flyger runt när ett mörker kommer . Både mörkret och fjärilarna ser fantastiska ut .När den scenen är över kommer en tråkig och lång sen när någon man babblar strunt . Efter de kommer en ny sen med ett norrskens om ingen ser underbart ut . I senen  är och så ett gäng av valar visade . Andra delar av film inkluderar Musse Pigg
i Trollkarlens lärling. En väldigt rolig  kortfilm  med Musse Pigg .En annan kortfilm är kalle anka och noaks ark .kalle anka och noaks ark är en ganska bra kalle anka film . Och den sista delen av Fantasia 2000 är eldfågeln . En underbart animerad saga om en ond vulkan  varelse som utplånar allt men ett annat väsen helar  allting i gen . betyg 8 av 10 



Slut kommentar

En fantastisk film från Disney . Med storslagen musik och underbar animation

tisdag 18 oktober 2011

Legenden om sömniga dalen review

Hej jag är Råttornas Död. Jag har set Disneys film  Legenden om sömniga dalen baserad på  Washington Irvings berättelse med samma namn .  De är sagan om  Ichabod Crane  som kommer till byn  Sleepy Hollow . Sång  Ichabod Craneblir rätt så irriterande  efter ett tag . särskilt när alla damer böjar sjunga med i bakgrunden .Den har mycke sång men inte från karaktärerna ,  Berättaren göre ett bra jobb . Filmen är i samma still som snövit och dom äldre Disney filmerna. Filmen kom år 1949. Filmen   va  Regisserad av Clyde Geronimi .



 Slut kommentar






En vanlig Disney film från 40 talet  . Med bra musik och  en kuslig  skurk

söndag 16 oktober 2011

Prinsessan och grodan review

Den här filmen har Disney fans över hela världen hyllat  Nu ska jag Råttornas Död göra en review på den filmen .  Prinsessan och grodan startar med ett underbart sång nummer .Efter sången ser vi en kvinna som läser sagan om  Grodprinsen , Jag tycker inte att sagan som  filmen  är baserad på ska läsas   i filmen  efter som film är menad att va sagan . Vilket betyder att dom läser om sig själva . Efter som den här filmen  ska va baserad på Grodprinsen  så kommer de som  dom läser om att  hända så hur kan någon ha skrivit ner de innan de har hent . En av flickorna som hör på sagan säger att hon skulde phusa  100 grodor om hon fick en  prins . Men får hon inte 100 prinsar då . De blir en stor bröllopstårta då . Så vi kommer till en sen när en lite flicka lagar mat okej va har de med sagan om Grodprinsen att göra ? . När flickan ser en särna önskar hon säg något . Men hennes far säger att de inte går att få de för att man önskar säj de från en säna .  Komijen de här är disney ni säger emot alla filmer ni någonsin  gjort   . Vill ni gör en  massa barn i publiken  lena och krossa deras hopp om att deras drömmar ska slå in ? . Vi ser sedan filkan som heter Tiana som vuxen när hon tar spårvagn till jobbet då ser vi att det här inte alls är ett medeltida saago land. De är New Orleans år  1926  . Vad hände med en gång i ett land långt  långt borta  ?  . Jag är säker på att Grodprinsen inte började så här. De va år 1926 i staden New Orleans. Och sen när jobbar prinsessor för hon moste va en prinsessa efter som titeln  på filmen  är Prinsessan och grodan .Sedan kommer sen då  Tiana säger att hon inte vill ha en prins va för sots prinsessa är de här !!! . Hon vill ha en restaurang du hörde rätt en restaurang !!!!!! . Hon till och med sjunger en sång om de som inte är lika bra som Belle (Repris) men en då rett så bra . Sedan kommer filmens prince in i bilden  han verkar som en  rätt trevlig karaktär men va är kronan  och mantelen  ? . han är en prins !!!!!  . Sedan kommer en av dom bästa .  De visade sej att Tiana bara va utklädd så varför heter filmen då Prinsessan och grodan !!!!!. Jag menar den kunde ha hetat    Grodprinsen så vet i all fall publikan vad dom kommer att se när dom kommer till biografen eller ser på dvden . Jag börjar fatta varför filmen inte hete Grodprinsen för att i filmen fins redan den sagan .  Men varför säger alla att filmen är baserat på den sagan den bara hämtar   visa element från den sagan .  Nu vet jag säkert att de här inte är den riktiga sagan  prinsen blev inte menige när han pusade   Tiana hon blev en groda  jag veet att de inte hände. Om Disney ville   göra en film på sagan om Grodprinsen  kund dom väl gjort den som sagan varför andas göra en film på sagan från början. . Nu så talar filmen inte bara om att de inte gor att önska från en stjärna  den säger och så att pengar är metigar  en magi va vill Disney lära barn   samla mycket pengar och du kan trolleri  . Naturligtvis har varje Disney film dom roliga (vanligtvis djur) assistenterna som hjälper hjälten  och ansvarar för komedin . Den här filmens är alligatorn Louis och  eldflugan Ray. . Jag tycker att Louis är roligast  och dom behöver inte ta med ray i filmen .  Lousis har nog komedi skälv .Nu kommer min favorit karaktär Mama Odie som är nästan en kopia av    Erzulie Gogol från boken Häxor i faggornavilken är världens bässta bok
. Mama Odie Sjunger  en sång som är så bra att jag inte kan beskriva hur bra den är .ray dör vikt får mej att fråga varför tog dom då med honom från början .Och de här är en barnfilm varför dör någon annan en skurken i en barn film !!!!!!!!! .    betyg 7 av 10 












 Slut kommentar

sångerna är underbara . Men de är inte en start på en ny guld ålder som alla säger att de är .
Om disney vill visa alla att dom fotfarad kan göra filmer som dom filmer mellan  klassikerna 30-40 så får dom försöka lite mer 
   

lördag 15 oktober 2011

disney klassiker del 18

 År 1985 den 24 juli kom en av mina favorit dissney filmer Taran och den magiska kitteln . Den hade en
budget på 25 miljoner $ och de märks , Men tvär fik den bare in 21,288,692 $ .Nästa film va Regisserad av legendariska  Regissörerna Ron Clements och  John Musker med en budget på 14,000,000 $ . Filmen va Mästerdetektiven Basil Mus men hur de gick   för den kommer i del 19

fredag 14 oktober 2011

Pocahontas review

Hej jag Råttornas Död ska göra en review på  Pocahontas som kom på posten  idag  . Den här filmen va ett stort projekt för Walt Disney Pictures . Nästan alla vill jobba med de .  Filmen startar när John Smith gå på ett skepp som ska till den nya världen .Men skeppet hamnar i en storm . Efter de kommer filmens skurk Governor Ratcliffe som är  mer girig en ond . Men  han är bättre en Gaston som bara va fåfäng .Sedan ser vi Pocahontas  som är bra mycken beter huvudperson en odjuret efter som den här huvudpersonen vill jag i alla fall  inte slå i huvudet. Vi ser Pocahontas tala med ett träd som jag tror är magisk efter som vanliga träd inte bruka svar när man pratar ned dom .Trädet berättar om  andan som vins över allt . Sedan kommer en ande alla fall reagerar alla som om de van en ande även om jag bara  kan se några löv  i vinden .Va film skaparna så snåla att dom inte ens kunde ge os en riktig ande ? . När Pocahontas lämmel kommer så ger John Smith den käx  skönt att se en hjälte i en disney film som är vänlig !!. John Smith ger några renoveringstips vilka låtar väg dikt bra om ni frågar men för någon oförklarlig anledning blir Pocahontas arge och springer iväg . Jag vet inte va som tagit åt henne om någon kom och gav mej en gratis hem renovering skuld jag bli glad .Efter att Pocahontas blivit arg utan orsak så komme filmerns vakraste sång nummer  och ett av dom vackraste disney sångerna jag hört i mitt live Färger i en vind en underbar sång . Därefter lär vi att Governor Ratcliffe har förälskat sig i  guld och tappat vetet till den grad att han skulle gifta säj med en guldklimp . Sedan använder Pocahontas en magisk kompass ? . Vänta va inte boken  Guldkompassen furst med de ?. De här är stöld av ideer disney .Så nu kommer andarna va var dom när landet blev invaderat hade dom  fäste i himlen med gudarna eller . Och  nu när dom är här svävar dom bara i himlen ovanför  Pocahontas vilka inkompetenta andar . Så några löv i en vind ger Pocahontas far in sikte och plötsligt lovar Hanna att sluta döda varifrån kom de ?.  Slut  betyg 6 av 10

 
Slut kommentar



 Sångerna  va bra men filmen saknar all magi som andar disney filmer har den va för verklighetstrogen

måndag 10 oktober 2011

disney klassiker del 17



När Disney sin tecknade familje film Bernard och Bianca den 22 juni 1977 så fik den in 71,215,869 $ . Deras nästa film blev mindre vinstgivande .Micke och Molle gav bara 39,900,000 $   .  Nästa film är en av mina favoriter bland Disney filmerna . Men den filmen kommer i del 18 .

Skönheten och odjuret review


Hej jag är Råttornas Död jag saka göra en  review på Skönheten och odjuret   . Disney beslutad att göra film av sagan om Skönheten och odjuret . Vi ser ett glas fönster där en röst som visar början på sagan.Sedan kommer ett sång nummer med belle som titel och sångare . Rimmen i sången är ganska bra . Gaston försöker att fria till bellemen hamnar i en ler pöl . Gaston är inte dräkt nå Eris men duger .Medan Gaston görs till åtlöje kidnappas bells far  av en fasansfull varelse  som är med i titeln på filmen av nå anledning . Belle rider till odjuret som vägra att släppa fri bells far. Efter att ha sett den sene önskad jag nästan att Gaston dödade odjuret. Så  odjuret som borde få ett slag i huvudet tar belle till fånga .Sen kommer ett av dom mest komiska skurk Gaston i den sången sjunger folk om hur bra Gaston är.Tillbaka till odjuret som fortfarande borde få ett slag i huvudet han babblar om att belle inte skulle kunna älska honom och jag håller med om någon  fångade mej skuld jag inte älska den personen heller . Sen sejer odjuret åt belle att svälta  ett litet tips om du vill att en kvinna ska gilla dej bräda inte för henne att hon ska svälta de lär inte göra henne så förtjust i dej dräkt .Efter 3 makalösa sånger till blir dom kära .Men de skulle ta för lång tid att berätta hela filmen . Så vi hopar till  betygen .betyg 7,5 av 10


Slut kommentar


sångerna är underbara och den har en samma sagostil som snövit  


söndag 9 oktober 2011

disney vs DreamWorks del 2

Dom 2 stora familje filmarna  1996-1999  va Tarzan och  Prinsen av Egypten . Så vilken gillade  publiken mest

Tarzan kom  18 juni  år 1999. Den hade Mcdonalds leksaker . Filmens budget va 150 miljoner $









Den 18  december kom  Prinsen av Egypten med en budget på
70 miljoner $  . Och några dockor i leksaks affärerna . 




















Prinsen av Egypten fik in 218,613,188  $ 


Tarzan fik in 448,191,819 $ 

 Så Tarzan van 

 

Så Disney segrade år 1996-1999


Sinbad: Legenden om de sju haven review


hej jag Råttornas Död och jag ska göra en  review på Sinbad: Legenden om de sju haven . Den här filmen har en början som är  gjord på ett makalöst set . Vi blir introducerade för filmens skurk  som  värkar vara  mycket ond och mäktig  . Sinbad drar en vites som är väldig rolig och böjar rån ett fartyg . efter en häftig strids sen  ser vi Sinbad gamla ven som har en mäktig bok som Sinbad vill ta . Men när han ska göra de anfaller en jete blek fisk , Sedan tas Sinbad till Eris som anklagar honom för döden av hennes jete blek fisk . Den här delen är animerad underbart  . Sinbad ger mer  vitsar som är så roliga   och svara Eris lika bra på kommentarerna  från  Sinbad.. Han tvingas att ta boken för Eris räkning . Sinbad kommer till staden Cetus . Där tar Eris boken och läger skulden på  Sinbad . De är då som äventyret börjar och vilket äventyr sen .Sinbad möter några otrolig bra animerade sirener . Och har en action packad strid med en jättefågel  . Till slut kommer han till världens ände där kan testas på sin godhet..Sinbad klara testet Eris ger honom boken och han återvände och räddar sin vän   .  betyg 8 av 10

Slut kommentar

Fortsätt så här DreamWorks och ni kan bli bättre än Disney

lördag 8 oktober 2011

disney vs DreamWorks del1

 När  mulan kom på bio va och antz på väg att komma .Men vilken blev stuts sukse  ? .  Mulan  hade mcdonalds leksaker som föreställde   filmens karaktärer . De va 8 olika leksaker






Antz bara vanliga leksaker  mest figurer














Antz  hade en budget 105.000.000 $


Mulans  budget va på 70.000.000 $


Antz  fik in 171,757,863  $

Mulan  fik 304,320,254 $

så Mulan van


 så Disney fik segern är  1998

onsdag 5 oktober 2011

tom och jerry spin-off

Vad skulle du tycka om hunden i tom och jerry fik en egen tv show , Kan de bli bra
eller inte ?

tisdag 4 oktober 2011

nya reviews

Hej under 90-talet va dom flesta tecknade filmer Disney filmer  som  Bernard & Bianca i Austrailen Tarzan och Mulan . Men på tv sidan va Warner Bros. stora med Tiny Toon Adventures och Animaniacs samt tom och jerry .nu ska jag göra en review på en av deras filmer .

Ringaren i Notre Dame 2 review

Hej jag är Råttornas Död jag saka göra en ny  review nu på Ringaren i Notre Dame 2 . Filmen öppnas  med ett sång numer mitt på  gatorna i staden . För att sedan följas upp av en handling som när man jämför med visa av disney  original filmer inte är så dålig . Men inte så bra som snövit eller aladdin noch lejon kungen  med mera . Skurken van ganska blek i jämförelse med frollo från film 1. Den är utan tvekan mer barn vänlig en Ringaren i Notre Dame  1 . Men mest för barn och så . så om du har barn köp den .Om du tyckte om Ringaren i Notre Dame 1   så ska du inte se den här filmen . Dom är helt olika .

måndag 3 oktober 2011

Disney: Kalles skrattfabrik review

. De är  en samling av  kort filmer med Kalle anka . Den fursta är en film om långben och  Kalle    som åker på en båt tur  med komiska följder . Fler filmer är och så i den här filen  gillar du  Kalle anka måste du ha den .

Disney klassiker 6: Saludos Amigos

År 1942 kom Saludos Amigos  disney hade släppt en ny film med Kalle Anka i huvud rollen  . Filmen   va  flera kort filmer kombinerade till en . Vilket inte jod att den va så popis

söndag 2 oktober 2011

Discworld cast 2

 Whoopi Goldberg as Erzulie Gogol

Antonio Banderas as Giamo Casanunda

Stephen Fry as  The Amazing Maurice 

Jim Broadbent as Mustrum Ridcully

Annie Award for Best Animated Television Program 1992





  • “Tale Spin” Walt Disney Television



  • “The Ren & Stimpy Show” Nickelodeon


  • “Darkwing Duck” Walt Disney Television Animation


  • “The Simpsons” Fox   Winners 


  • “Tiny Toons Adventures” Amblin/Warner Bros. Television







  • Annie Award for Best Animated Feature 1992


  • “Bebe’s Kids” Hyperion, Paramount


  • “Beauty and the Beast” Walt Disney Pictures       Winners

  • “Ferngully: The Last Rainforest” 20th Century Fox, Kroyer Films, FAI Films

  • lördag 1 oktober 2011

    Saturday morning cartoon on nick jr.

    06:00 BLÅS GÅTA
    06:25 KOM IGEN DIEGO!
    06:50 SUPERTRION-WONDERPETS
    07:15  DORA UTFORSKAREN
    08:00 NI HAO KAI LAN  
     08:20 BUBBLE GUPPIES
    08:45  LILLE BILL
    09:10 Max & Ruby
    09:20 SUPERTRION-WONDERPETS
    09:30 SUPERTRION-WONDERPETS
    09:55 FIFI OCH BLOMSTERFRÖNA
    10:05 UMIZOOMI

    Saturday morning cartoon on Nickelodeon

    06:00 SUPERTRION-WONDERPETS
    06:10 NI HAO KAI LAN
    06:35 BEN & HOLLYS LILLA KUNGARIKE
    06:45 DORA UTFORSKAREN
    07:05 BUBBLE GUPPIES
     07:31 PLANET SHEEN
    07:55 Pingvinerna från Madagaskar
     08:05 Pingvinerna från Madagaskar
    08:20 SvampBob Fyrkant

    Saturday morning cartoon on disney xd

    06:00 Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr

    06:20 Quack Pack

     06:45 Långbens galna gäng

    07:10 Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr

     07:35 Stitch 

    08:00 New Spiderman

    08:25 Phineas och Ferb

    08:50 Phineas och Ferb

    09:05 Kid vs Kat


    Saturday morning cartoon on Cartoon Network

    06.00 Robotboy 

    06:25 Katten Gustaf 

    06:50  Johnny Test 

    07:15 Ben 10 

    07:40 Angelo Äger 

    08 : 10 Gumballs Fantastiska Värld 

    08:35 Äventyrsdags 

    09:05 Scooby Doo 

    09:35 Tom & Jerry

    phineas och ferb

    phineas och fer leksaker nu på  br-leksaker

    fredag 30 september 2011

    scooby doo lång filmen

    Efter att susen med tv showen  fik scooby doo  sin egen  lång  film .  Scooby-Doo: Pirater i Sikte! kom den 8 november 2006 . 

    Tom & Jerrys jul

    En ny jul klassiker kommer nu  Tom & Jerry: En Nötknäckarsaga nu på dvd .En jul film för hela familjen med Tom & Jerry: i huvud rollerna  .

    torsdag 29 september 2011

    Tom och Jerry lång filmen

    Nu kommer Tom och Jerry i helt ny film för hela familjen . nu på dvd

    Bugs Bunny movie

    On August 13, 2010, Warner Bros. Pictures announced that they are planning a live-action/CG-animated combo feature film based on the Looney Tunes character

    onsdag 28 september 2011

    Marvin the Martian movie

    On July 29, 2008, Warner Bros. and Alcon Entertainment announced plans for a live action/computer animated film starring Mike Myers as Marvin. The film involves Marvin intending to destroy Earth during Christmas, but the protagonist prevents Marvin from doing so by wrapping him inside a gift box. Alcon compared the project to their other films such as Racing Stripes and My Dog Skip It is scheduled for release on October 12, 2012 and is currently in pre-production with filming slated to begin in late 2011.

    McDonalds toys 2012

    Computer animated film Dr. Seuss' The Lorax will be featured at McDonald's Happy Meals in March 2, 2012.

    McDonalds toys 2012

    Manny, Sid, Diego, Crash, Eddie, and Ellie and Back in upcoming film Ice Age: Confidential Drift will be featured at McDonald's in July 9-27, 2012.

    tisdag 27 september 2011

    McDonalds leksaker 2011

    Julen 2 stora  familje filmer kommer Boda få leksaker på McDonalds  . tintin the movie och mäster katten i stövlar kommer få leksaker på McDonalds .

    ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    mcdonalds toys smures the movie

    nu är smurfarna på McDonalds till den nya smurfarna filmen kommer leksaker från filmen tilin happy meal